Het bijhouden van een website is niet meer voldoende om online succesvol te zijn. Online succes vloeit voort uit frequent contact met klanten, prospects en andere geïnteresseerden. Dat betekent dat je de doelgroep opzoekt, helpt en handvaten geeft om uiteindelijk je diensten af te kunnen nemen.

Met de dienst Social presence:

  • worden relevante pagina’s op sociale netwerken aangemaakt en technisch ingericht
  • wordt kort gekeken naar je doelgroep en daarop een content strategie opgesteld met content planning
  • wordt je getraind hoe je het contact met je doelgroep succesvol opzoekt
  • wordt getoond hoe je de resultaten van je inspanningen omzet naar rapportages die je inzicht geven welke content werkt en welke niet

Technisch inrichten platformen

logo Facebook

logo Google+

logo Twitter

logo Linkedin

Het inrichten van de verschillende social media kanalen kan een tijdrovende klus zijn als je nog nooit eerder de verschillende social media kanalen hebt aangemaakt. Playcept heeft hier door de jaren heen handigheid in gekregen en heeft onder andere ervaring met het inrichten van pagina’s voor platformen zoals Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter.

Social content

Interactie op platformen als Facebook, Twitter en LinkedIn is niet altijd even makkelijk. Het vraagt om inlevingsvermogen en begrip over hoe jouw fans en volgers het platform gebruiken. Hierop dien je aan te sluiten als merk. Daarnaast is meten weten, en kun je uit historische analyse zien welke berichten beter werken en welke berichten je beter niet meer kunt plaatsen.

Playcept helpt je om effectieve communicatie op te starten op de verschillende platformen en koppelt dat aan uw online doelstellingen, zodat er achteraf kan worden bekeken of de berichten een bijdrage hebben geleverd aan het online succes