Missie

Uw doelgroep aan uw bedrijf verbinden door effectieve ondersteuning van online en digitale middelen.

Visie

Het online kanaal leent zich voor interactiviteit met uw doelgroep. Toch worden veel websites nog steeds ontwikkelt als eenrichtingskanaal. Dit stamt uit de tijd dat brochures geprint werden, toen kon men niet anders. Anno nu biedt het internet veel meer dan dat en Playcept neemt daarom een ander vertrekpunt voor de ontwikkeling van online succes. In een wereld waarin meer dan een miljard consumenten zijn verbonden met Facebook en waarin meer dan 2 miljard mensen verbonden zijn via een mobiele telefoon is er veel potentie om het bedrijfssucces te verhogen met behulp van online interactie. Werken aan uw playcept is werken aan uw succes.

Een playcept is een doe-concept. De gebruiker kiest er voor om de verbinding te zoeken met de dienstverlener en krijgt geregeld informatie waarmee een volgende stap kan worden gezet.

Een playcept betekent relevant zijn voor uw doelgroep, een playcept betekent in context kunnen communiceren, een playcept betekent aanhaken wanneer de ander uw hulp nodig heeft. Voor veel merken zal een playcept zich vertalen in het bieden van nuttige informatie en hulpmiddelen die de klant op weg helpen. Voor merken die groter willen uitpakken ontwikkelt Playcept concepten op maat.

Uw consultant

Bobby Verlaan
Bobby VerlaanOnline business consultant
Bobby gebruikt nieuwe media om organisatie en doelgroep effectief met elkaar te verbinden. Bobby schrijft over allerlei onderwerpen op zijn persoonlijke blog.